0 1910

Arteriet janë përgjegjësit kryesorë të qarkullimit të gjakut, pasi transportojnë oksigjen dhe lëndë ushqyese në të gjitha pjesët e trupit tonë. Për këtë arsye...
0 1049

Shumë ushqime padyshim mund të kontribuojnë në rritjen e presionit të gjakut, një problem që prek rreth 17 milionë italianë. Kjo gjendje është favorizuar...
0 1120

Është e vërtetë se rehatia është e shenjtë, por kur rrezikon të bëhet qesharake, është e nevojshme ta parandaloni. Zbuloni se si ta bëni...
0 1108

Të shfrytëzosh verën për të rënë në peshë, për të luftuar lodhjen dhe për të qënë në formë pa u lodhur është...
0 1088

Nëse po planifikoni të shkoni me pushime me familje, ndoshta do t’ju nevojiten disa këshilla, që do t’ua lehtësojnë rrugën dhe do t’ju ndihmojnë...
0 1145

Që të vraponi apo të ecni dhe me një hap të shpejtë i bën mirë trupit, këtë e dinë të gjithë; por ajo që...
0 1234

Kjo është stina e dasmave: edhe pse është vapë duhet të kemi një tualet perfekt, flokë perfekte, fustan perfekt dhe sandale perfekte. Kur vjen puna...
0 1091

Akademia Amerikane e Pediatrisë ka zbuluar efektet negative të mediave sociale tek fëmijët dhe adoleshentët. Sipas Forbes, të njëjtat rreziqe mund të dëmtojnë edhe të...
0 1124

Flokët janë një pjesë shumë e rëndësishme e pamjes sonë dhe kujdesja e duhur për to mund të marrë shumë kohë dhe gabime. Kur...
0 1131

Ndërsa bëni hapjen e tyre në tel, sigurohuni që t’i vini në mënyrën më të mirë të mundshme, sepse do t’ju ndihmojë të keni...