0 1341

Kreu i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ndryshon qëndrimin lidhur me mundësinë e përfshirjes së PDSH-së në qeveri. Ai tha se sot se nuk...
0 439

Shqiptarët në Preshevë, Bujanoc dhe aq më shumë në Medvegjë, për sa i përket realizimit të objektivave të tyre...