0 819

Një qytetar zviceran me origjinë nga Kosova dhe i cili jeton në Zurih të Zvicrës po kërkon djalin dhe...
0 473

Sipas informacioneve paraprake pretendohet se në kufirin siriano-izraelit në Kunejtra është rrëzuar një avion zbulues që i përket Izraelit Sipas...
0 472

Nënkryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë z.Rafis Aliti sot pranoi një delagacion deputetësh nga Republika e Shqipërisë...
0 429

Nënkryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë z.Rafis Aliti sot pranoi një delagacion deputetësh nga Republika e Shqipërisë...
0 546

Qindra qytetarë janë mbledhur sot në parkun ‘Zena borec’, përball Kuvendit të Maqedonisë, për të shprehur revoltën e...
0 451

Peshku helmues me lëkurë të argjendtë ka mbërritur në ujërat e detit Adriatik. Alarmi vjen nga Instituti Oqeanografik Spalato....
0 404

“Nuk kam përdoruar asnjë substancë të ndaluar. Mjekët në Këln të Gjermanisë ku bëra edhe analizën e testit B...
0 445

Legjenda e boksit Muhammad Ali është dërguar në spital me pneumoni të shkallës më të vogël, ka thënë zëdhënësi...
0 417

Nga Lëvizja për Drejtësi Sociale “Lenka” thonë se me këtë ligj synohet zvogëlimi i papunësisë në mënyrë artificiale, sepse...
0 421

Rilindja Demokratike Kombëtare fton në mobilizimin e diasporës shqiptare. Me anë të një deklarate me shkrim, RDK thotë se...