0 543

Rreth 1 miliardë dollarë do të shpenzohen për të ndërtuar godinën e re të Ambasadës amerikane në...
0 486

Në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë, vilajetet osmane në Ballkan përftuan një rëndësi ndërkombëtare. Duke qenë se Fuqitë e Mëdha kishin marrë rolin e protektorit...
0 432

Likuidimi i Dilaver Bojkut (58), ish “makros” dhe njërin nga “bosat” më të mëdhenj të mafisë shqiptare në Evropë, ishte planifikuar gjatë dhe deri...
0 1045

Sektori i turizmit ende i pamaturuar shihet si një burim potencial për rritjen ekonomike në të ardhmen, por modeli në të cilin po zhvillohet...
0 451

Pas raporteve se Kim Jong-un ka vendosur raketat dhe tanket në breg, tjera pamje tronditëse kanë ardhur nga Koreja e Veriut mëngjesin e sotëm. Një...
0 465

Gjorgje todorov (69) nga Kavadarci i Maqedonisë në zgjedhjet e 11 dhjetorit vitin e kaluar në vendvotimin ku aj voton ka shkuar me bashkëshorten...
0 470

Shtetet e Bashkuara kanë propozuar një varg sanksionesh të reja nga Kombet e Bashkuara, kundër Koresë së Veriut. Propozim-rezoluta, e shpërndarë tek anëtarët e Këshillit...
0 507

Rrjeti social Facebook tha se ka informuar hetuesit amerikanë se ka zbuluar se i ka shitur reklama një fushate ruse, e cila ka pasur...
0 384

Propaganda e Koresë së Veriut i injekton popullit që prej gjashtë dekadash urrejtje ndaj SHBA. Kjo funksionon, sepse kujtimi për luftën e Koresë është...
0 368

Kryetarja e Partisë Kristiandemokratike (CDU) dhe kancelare gjermane, Angela Merkel, u sulmua me domate gjatë një mitingu. Merkel gjatë pjesëmarrjes në një miting të...