0 98

Sipërfaqja e qendrave tregtare në Tiranë i ka kaluar 200 mijë metra katrorë, duke konkurruar denjësisht me vendet e zhvilluara, por kjo nuk po...
0 105

Rreth 1 miliardë dollarë do të shpenzohen për të ndërtuar godinën e re të Ambasadës amerikane në...
0 36

Në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë, vilajetet osmane në Ballkan përftuan një rëndësi ndërkombëtare. Duke qenë se Fuqitë e Mëdha kishin marrë rolin e protektorit...
0 42

Likuidimi i Dilaver Bojkut (58), ish “makros” dhe njërin nga “bosat” më të mëdhenj të mafisë shqiptare në Evropë, ishte planifikuar gjatë dhe deri...
0 54

Sektori i turizmit ende i pamaturuar shihet si një burim potencial për rritjen ekonomike në të ardhmen, por modeli në të cilin po zhvillohet...
0 60

Pas raporteve se Kim Jong-un ka vendosur raketat dhe tanket në breg, tjera pamje tronditëse kanë ardhur nga Koreja e Veriut mëngjesin e sotëm. Një...
0 51

Gjorgje todorov (69) nga Kavadarci i Maqedonisë në zgjedhjet e 11 dhjetorit vitin e kaluar në vendvotimin ku aj voton ka shkuar me bashkëshorten...
0 58

Shtetet e Bashkuara kanë propozuar një varg sanksionesh të reja nga Kombet e Bashkuara, kundër Koresë së Veriut. Propozim-rezoluta, e shpërndarë tek anëtarët e Këshillit...
0 75

Rrjeti social Facebook tha se ka informuar hetuesit amerikanë se ka zbuluar se i ka shitur reklama një fushate ruse, e cila ka pasur...
0 41

Propaganda e Koresë së Veriut i injekton popullit që prej gjashtë dekadash urrejtje ndaj SHBA. Kjo funksionon, sepse kujtimi për luftën e Koresë është...