0 544

 Demonstrues, të cilët janë ithtarë të Qeverisë në Karakas, hynë me dhunë në Parlamentin e Venezuelës, me...
0 607

SHGM sot do të zgjedhin kryetarin dhe anëtarët e Bordit Drejtues, Bordit Mbikëqyrës dhe anëtarët e Këshillit të Nderit. Në...
0 543

Në Kuvendin Zgjedhor që mbahet një herë në 4 vjet, gazetarët do të zgjedhin kryetarin dhe anëtarët e Këshillit...
0 1619

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 611

Rilindja Demokratike Kombëtare do të mbajë Kuvendin Qëndror të partisë më datë 14.12.2014 dita e diel. Këtë vendim e...
0 492

Lufta ndërmjet grupacioneve në BDI-në e Strugës për të kontrolluar Këshillat vendor pavarsisht që deri tani nuk ka krijuar...
0 591

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, ka thënë sot se Lufta Antifashiste Nacional Çlirimtare e garantoi edhe krijimin...
0 485

Erleta Hoti ka vazhduar konfliktin virtual me deputeten e PDK-së, Ganimete Musliu. Anëtarja e Vetëvendosjes dhe e bija e atdhetarit...
0 466

Kryetari i Kuvendit të Turqisë, Xhemil Çiçek, gjatë qëndrimit të Shkup deklaroi se ruajtja e paqes në Ballkan varet...
0 658

Ish-deputeti i LDK-së Kuvendit të Kosovës, Gani Geci, është liruar nga paraburgimi dhe masa i është zëvendësuar me arrest...