0 457

Kuqezinjtë fitojnë 2:0 Pobedën në ndeshjen e parë kontrolluese të kësaj faze përgatitore. Golat u shënuan nga Junior në fund të pjesës së parë...
0 389

Me gjasë nuk do të kemi një miqësore të dëshiruar nga gjithë shqiptarët ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, pasi që Kuqezinjtë më...