0 896

Vrasësi i Almir Aliut djaloshit katër vjeçar nga Kumanova, Boban Iliq dje u lirua nga Gjykata duke u rikualifikuar lënda e tij nga një...
0 300

 Qendra për shëndet publik Kumanovë edhe këtë vit do të kryejë kontrollime preventive dhe do t’i vaksinojë...
0 292

Në 24-vitet e kaluara në polici janë paraqitur zhdukja e dy vajzave  të moshës 11 vjeçare dhe...
0 461

Një video që po bën bujë në rrjetet sociale dhe po shpërndahet si nga maqedonasit dhe shqiptarët atje, tregon një shqiptar nga Kumanova që...
0 468

Në kuadër të projektit “ Shkolla të sigurta” , kurse me rastin e Kurban Bajramit , sot në lokalet...
0 383

HIV/SIDA po përhapet edhe në Maqedoninë Lindore. Për 5 javë, janë regjistruar 5 raste të reja. Tre nga ato...
0 427

Para disa ditësh në mes të Shkupit në lagjen Avtokomandë zyrtarisht u zbulua pllaka përkujtimore e quajtur si për...
0 444

Familja mbretërore shqiptare, në një postim të saj në Facebook ka reaguar lidhur me protestat e shqiptarëve në Maqedoni....
0 495

Për herë të parë komuniteti shqiptar në Belgjikë do të përfaqësohet me deputet në Parlamentin e Brukselit në Shtator,...