0 1025

Ish ushtari i UÇK-së nga Kumanovës, Safet Aliti, i cili tani jeton në Gjermani, ka komentuar lavdëratat e partiakëve me ligjin për përdorimin e...
0 1070

Avokatët e familjes së Almir Aliut, kanë treguar për të rejat më të fundit në lidhje me provokimet e vëllait të Boban Iliqit. Avokati Ibraim...
0 355

Banorët e rrugës “Risto Romanovski”, “Skopska” dhe “Karadaçki Odredi” të Kumanovës ankohen se kanë rrugë të mbushura...
0 465

Bujqit prej sot deri më 30 qershor mund të parashtrojnë kërkesa për vlerësimin e dëmeve në...
0 367

Nga Qendra për shëndet publik Kumanovë sot informojnë se të enjten 15 qershor, në orët e vona...
0 414

Mot jostabil me shi të rrëmbyeshëm dhe bubullima dje e kapluan rajonin Ohër-Prespë, Demir Hisar, Makedonski Brod...
0 520

Vdekja e një emigranti 40 vjeçar nga Siria në fshatin Vaksincë të Kumanovës ka ndezur shqetësimet e vjetra të...
0 617

Turneu fillon më 20.12.2014 në Palestrën e Sporteve në Kumanovë Shpërblimet - 3000 euro -
0 495

Zëvendëskryetarja e LSDM-së, Radmilla Shekerinska, gjatë një takimi me qytetarët e Kumanovës, tha se dëshmitë dhe dokumentet që...
0 521

Mbrëmë në ora 22:00 në Kumanovë, në rrugën lokale që lidh fshatin Sllupçan me fshatin Vakcincë, në vendin e...