0 196

Qendra Informative Kulturore organizon ekspozitë me punimet e piktorit të ndjerë Bedri Saraçini (1943 – 2016). Ekspozita, e cila...
0 158

Me muzikë nga kontinenti afrikan sonte përfundon Of-festi i sivjetshëm i 16-të. Në sallën Dansing në Qendrën...
0 177

Opera dhe baleti i Maqedonisë kumtoi se anulohet opera “Madam Baterflaj” e cila në kuadër të Netëve...
0 214

Në Qendrën Kulturore Informative Shkup – sonte do të hapet ekspozita e pikturave të Skender Idrizit, artist...
0 160

 Ekspozitë arti “Lirikë dhe gjurmë ekspresive” nga Ilirjan Beqiri dhe Bashkim Mexhiti sonte do të hapet në...
0 195

Objekti i ri i Filarmonisë së Maqedonisë me pamje moderne dhe arkitektonike dhe karakteristika akustike sipas të...
0 237

Komedia del Arte (Comedia dell Arte) është titulluar filmi i parë amator i metrazhit të gjatë i...
0 199

“Muzetë dhe historitë kontestuese – duke e thënë të pathënën në muze” është tema e shënimit të...
0 167

Më 16 qershor në sheshin “Maqedonia” në Shkup fillon Festivali i 12-të rrugor “Baskerfest”. Sipas programit të paraparë...
0 195

Violinistja e njohur britanike Vanesa Mej sonte do të mbajë koncert në Vip Arenën “Boris Trajkovski” në...