0 1061

Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, në një intervistë për portalin A1On thotë se Zoran...
0 517

Qytetarët e interesuar patën rastin të informohen hollësisht lidhur me këtë proces nga Drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Ndërtimit...
0 572

Reisul Ulema do të lutet me përulësi para të gjithë besimtarëve të devotshëm, para shumë intelektualëve të respektuar, do...
0 641

Në Ladorisht para pakë casteve kanë përfunduar zgjedhjet e brendshme për Këshillin Vendor të BDI-së në këtë lokalitet. Në...
0 402

Rasti i krizës në Kosovë është rast që duhet të mësohet në tekstet e së drejtës kushtetuese në fakultetin...
0 973

Para disa ditësh u bë shpallja e Republikës së Iliridës në zemër të Shkupit, nga ana e Kryetarit të...
0 594

Kryetari i Qendrës Islame në Zvicër (CCIC) Nicolas Blancho në qytetin Thun të Zvicrës duke folur për arrestimet e...
0 495

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi sot në selinë qendrore të partisë priti në takim Ambasadorin e Bashkimit Evropian, Aivo...
0 425

Fakti se kryeministri shqiptar do të kërcejë një vals dysh me kancelaren Merkel shkakton mërziti të madhe ndër ballkanas...