0 1149

 Në rastin me Republikën e Maqedonisë aspak nuk respektohet marrëveshja ndërkombëtare e lidhur me një vend fqinj,...
0 392

Kriza ekonomike mes Maqedonisë dhe Kosovës mund të jetë skenar i qeverisë së Maqedonisë për të shpërqendruar vëmendjen e opinionit nga problemet reale të...
0 409

Kriza ekonomike në Greqi rrit dita-ditës numrin e klandestinëve të huaj që hidhen në Shqipëri. Seksioni anti-trafik në Gjirokastër vijoi edhe...