0 521

Lideri i Koresë Veriore, Kim Jong-Un  deklaroi se përleshja me SHBA-në ka hyrë në “fazën përfundimtare” duke...
0 287

Çdo i pesti fëmijë në shtetet e pasura jeton në varfëri, thuhet në analizën e UNICEF-it. Mungesa...
0 520

Koreja e Veriut është duke spastruar sistematikisht të gjithë popullsinë e saj me aftësi të kufizuara, duke i zhdukur...
0 542

Organizata Transparency International ka publikuar sot Indeksin e perceptimit të Korrupsionit për vitin 2014. Sipas këtij indeksi, Shqipëria dhe...
0 640

…nuk na pëlqejnë të lehurat me porosi…” Fan S.Noli Shoqëria shqiptare në Maqedoni si rrallë herë ka arritur...
0 214

Koreja e Veriut ka konfirmuar provën e dytë bërthamore në pak ditë. Agjencia zyrtare e lajmeve KCNA nuk...
0 493

Presidenti amerikan Barak Obama sot ka nisur turneun një javor në Azi. Ai do të arrijë gjatë ditës së...
0 415

Telefoni i shumëpritur inteligjent i kompanisë Samsung, Galaxy S5, tani është në dispozicion për t’u blerë në të gjithë...
0 642

Pedofilët që do ta përsërisin veprën do të tridhen kimikisht. Parlamenti miratoi ndryshimet e Kodit Penal të cilat parashikojnë përgjysmim të...
0 424

Maqedonia ruan thuajse të njëjtin rangim në nivel botëror, për sa i përket korrupsionit në sektorin publik. Sipas perceptimeve të organizatës...