0 413

Koreja Veriore plotësisht i refuzon sanksionet e OKB-së kundër qytetarëve dhe entiteteve të saj si dhe...
0 386

Organizata “Transparency International” ka publikuar Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2013, duke renditur 177 vende në bazë...
0 375

Përgjatë vitit 2013 në Shqipëri është rritur korrupsioni. Ky ka qenë konstatimi i bërë sot nga organizata “Transparency...