0 240

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 358

Policia sqaroi rastin e mbrëmshëm ku dyshohej për rrahje mes dy grupeve në lagjen Karposh 4 në Shkup. Konkretisht,...
0 423

Nënkryetari i LDK-së, Haki Rugova, ka thënë se s’ka asnjë fije dyshimi se LDK-së do t’i takojë udhëheqja e...
0 322

Nxënësit në Maqedoni vazhdojnë të mësojnë me tekste shkollore me përmbajtje skandaloze. Së...
0 340

Në Tiranë u promovua vepra e shkrimtarit Luan Starova. Kompleti i librave të Sagës ballkanike përmban një lexim...
0 342

Facebook ka blerë edhe një kompani tjetër që bën aplikacione për fiskulturën, me qëllim rritjen e të ardhurave. Grupi...
0 244

Shkrimtari dhe publicisti Fatos Lubonja i ka dhënë një intervistë DW-së, duke folur kryesisht për vlerësimet e tij mbi...