0 1222

Dhunë e re ka shpërthyer të premten në Hamburg, derisa zhvillon punimet Samiti i G20-ës, grupit...
0 393

Opozita shqiptare do të mirëpret këshillat e Komisionit të Venedikut në lidhje me gjuhën shqipe, por Afrim...
0 490

Negociatat për inkuadrimin e Turqisë në Bashkimin Evropian duhet të ndërpriten, nëse ndryshimet e propozuara të Kushtetutës...
0 445

Shefi i ekipit negociues të Komisionit Evropian Mishel Barnie e shënoi fillimin e negociatave për dalje të...
0 495

Pothuajse një vit pas referendumit në Britani të Madhe për dalje nga Bashkimi Evropian, sot Brukseli dhe...
0 414

Kryetari i Komisionit evropian, Zhan Klod Junker u kanos me parashtrimin e procedurës juridike kundër atyre anëtarve...
0 982

Edhe pse ka vetëm një anëtarë, Lëvizja Besa do të jetë lojtari kyç në Komisionin parlamentar për...
0 751

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë seancën e 39-të. Deputetët duhet të deklarohen, mes tjerash edhe për ndryshimet dhe plotësimet e...
0 395

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë komisionet për kulturë, për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive, për transport dhe...