0 3924

Farat e susamit jane perdorur per qellime mjekesore per shkak te vetive te tyre ushqyese. Keto fara...
0 2107

Minimalisht nxenesit e shkollave kane 2 dhembe te prishur. Shkak per kete behet kosumimi i tepert i...
0 1098

Zbulohet sekreti i orgazmes me te fuqishme. Nje nga hulumtimet e revistes “Journal of Sex...
0 822

Perfundimi vjen nga nje studim amerikan i realizuar nga departamenti i mjekesise interne ne Universitetin e South...
0 1084

Nje studim i botuar se fundmi nga “Journal Pediatrics” mund t’i beje prinderit...
0 1702

Dhimbjet e medha te kokesShkaktari- Shanset jane qe çdo dhimbje ne koken tuaj mund te jete...
0 850

Nese e deshironi te keni buzeqeshje mbreselenese, ju duhet t’i mbani dhembet tuaj shume, shume...
0 770

Rezultatet jane ende paraprake, por kane treguar efekte pozitive duke rritur efektshmerine e kimioterapise dhe pakesuar efektet...
0 1329

Vitaminat jane molekula unike qe i duhen trupit tone per te funksionuar. Burimi kryesor i...