0 785

«Serbët nuk e kanë të panjohur ta heqin qafe cilindo politikan të tyre, i cili nuk u shkon për shtati. Ne kemi shërbim jashtëzakonisht...
0 492

Sot e 78 vjet më parë ka lindur aktori më i madh shqiptarë Bekim Fehmiu. Ai u lind në...
0 317

Në Parlamentin grek dje për pak është shmangur një incident diplomatik kur përfaqësuesi i Maqedonisë e quajti vendin e...
0 377

Kjo mbase ishte një hakmarrje indirekte e femrave tona për ofendimin që u ishte bërë përmes një video-ligjërate, ku...
0 300

Lirimi nga akuzat të tetë pjesëtarëve të ish-Ushtrisë Jugosllave për vrasjen e 15 refugjatëve nga Kosova në fshatin Husaj...
0 235

Një ditë pas vrasjes së vëllezërve Gërvalla e Kadri Zekës, gazeta "Rilindja", e vetmja e përditshme e Kosovës në...
0 1424

Ndaj intervistës së Donika Gërvallës, bijës së atdhetarit Jusuf Gërvalla, në emisionin Rubikon të KTV-së, ka reaguar Aleanca për...
0 328

Para ca javësh ndesha në Shkup disa turistë nga Shkodra, që po fotografonin të mahnitur skulpturat gjigande...
0 179

Fondi për të Drejtën Humanitare(FDH) ka ngritur kallëzim penal ndaj disa komandantëve dhe drejtueseve të ish ushtrisë jugosllave nën...
0 405

Njësia e tij paralimitare e Zoran Raskovic është përgjegjëse për masakrat brutale që ndodhën në Lubeniq, Pavlan, Zahaq, Qyshk...