0 1121

Propaganda është manipulim i qëllimshëm i emocioneve dhe mendimeve të njerëzve për të bindur ata të besojnë ose të...
0 711

Peshku, në këtë rast, është emri i këtij shteti, epilogu i të cilit, edhe pse kaluan njëzet e ca...
0 1285

Këto dit syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin REPORTER i cili "dhunshëm" me SPONSORED...