0 354

Gjatë pritjes së rezervuar për kryepeshkopët që morën pjesë në shenjtërimin e katedrales ortodokse “Ngjallja e Krishtit”, kryeministri Edi...
0 401

Shenjtërimi i Katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë ndezi debate të hapura, jo vetëm për faktin se mesha u...
0 331

Realist dhe të drejtë e ka konsideruar Shpëtim Idrizi qëndrimin e Ministrisë sonë të Jashtme për vendosjen në tryezë...
0 340

Pak orë përpara mbërritjes në Shqipëri të ministrit të Jashtëm të Greqisë, Venizellos, në axhendën e të cilit është...
0 288

Sot, nënkryetari i qeverisë greke dhe ministër i jashtëm, Evangelos Venizelos, do të mbërrijë në Tiranë për një vizitë zyrtare.Kjo do...
0 326

Konflikti mes kishës “Shën Maria e Pazarit” dhe Bashkisë së Përmetit ka ngjallur sërish reagimin e kreut të komitetit...