0 694

PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT NË PIKPYETJE? LIGJI PËR NËNPUNËS ADMINISTRATIV ËSHTË MIRATUAR “NATËN VONË” DHE MINISTRAT SHQIPARË KAN QENË...
0 1273

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 502

Leonora Jakupi është treguar gjithmonë e kujdesshme me fotot që publikon në rrjetet sociale, e ndërsa postimi i radhës...
0 511

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetje është e domosdoshme për të identifikuar më së pari se çfarë kuptohet me “rënie”....
0 490

Në parlamentin e Maqedonisë u propozua qeveria e re që pritet të qeverisë me vendin në vitet e ardhshme....
0 921

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) njoftoi zyrtarisht me anë të një kumtese se ka zhvilluar Kongresin e saj të...
0 468

Parlamenti pritet të konstatojë në seancën e radhës, dorëheqjet e deputetëve opozitarë të cilët i dorëzuan vendimet e tyre,...
0 457

Leonora Jakupi ka bërë të ditur se ka filluar xhirimet e një këngë të re në bashkëpunim me reperin...
0 1298

Ditë më parë në televizionin publik, Leonora tha se nuk ka asgjë të re në këtë drejtim, por VIPNews.info...
0 590

Ish ministri i Planifikimit Hapësinorë dhe Ambientit dhe koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Nexhati Jakupi do të jetë...