0 909

Miratimi i ligjit për gjuhën shqipe nga Parlamenti i Maqedonisë ndez reagimin e rusëve nëpërmjet medias së fuqishme të Kremlinit, Sputnik. Në një koment të...
0 425

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, deklaroi të mërkurën se ka vendosur të mos e dekretojë miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Sipas presidentit, ligji...
0 948

Bashkëshortja e presidentit të Republikës së Maqedonisë, Maja Ivanova është shpërblyer me Medalje të artë të forumit...
0 331

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, i shoqëruar nga bashkëshortja Maja Ivanova, po qëndron për vizitë...
0 956

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, mori vendim që t’i dekorojë anëtarët e klubit të hendbollit...
0 402

Kriza e refugjatëve dhe migrantëve, marrëdhëniet bilaterale dhe bashkëpunimi, si dhe integrimet e evropiane dhe euroatlantike të...
0 570

Lidhur me aferën në “Fokus”, kolegia Najçevska thotë – “kjo është arsye për rënien e qeverisë dhe nëse kjo...
0 319

Kryesuesi i Komitetit ushtarak i BE-së, gjenerali Patrik de Rusier, prej sot do të qëndrojë për vizitë dyditore në...
0 418

Mysafirët prezentë në pritjen solemne, kanë shprehur për Lajm habinë e tyre për këtë injorim nga ana e kreut...
0 418

Maqedonia ishte vendi i vetëm i paraqitur nga rajoni në seancën e hapur të Këshillit të Sigurimit të Kombeve...