0 949

Pothuajse 20.000 civilë janë zënë peng në disa pjesë të Qytetit të Vjetër të Mosulit, strehimorja e...
0 336

Ministri turk i Mbrojtjes Fikri Ishik iu bëri thirrje autoriteteve gjermane për ta rishqyrtuar marrëdhënien e tyre...
0 307

UNICEF paralajmëron se lufta në Rakë – vatrën e Shtetit Islamik në pjesën veriore të Sirisë, e...
0 354

Në dy sulme të ndara, burra të armatosur hynë në Parlamentin e Iranit dhe në mauzoleun e...
0 460

Senatori Amerikan Richard Black mendon se nëse Shteti Islamik arrin të merr nën kontroll qytetin kryesorë të Sirisë, atëherë bota do të përballet me...
0 805

Shteti Islamik po u ofron shqiptarëve pagë nga 20 mijë deri në 30 mijë euro për të luftuar në anën e xhihadistëve në Siri...
0 704

Xhihadistët e ISIS-it, kanë rrëzuar në tokë një avion ushtarak, të koalicionit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjithashtu ata thonë se kapën gjallë...
0 519

Gjatë gjithë historisë, shumë burra dhe udhëheqës të mëdhenj u vranë në atentate ndaj tyre. Më poshtë lexoni për...
0 496

Papa Françesk sot e ka filluar një turne triditëshe në Turqi, me ç’rast pritet të takohet me presidentin e...
0 436

Ekspertja e Organizatës së Kombeve të Bashkuara, Yotsna Lalji, që i monitoron sanksionet kundër organizatave terroriste, ka thënë se...