0 1000

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borissov, sot ka paralajmëruar Bashkimin Evropian mbi nevojën për t’i ofruar perspektivë të pranimit shteteve të Ballkanit Perëndimor pasi kësisoj,...
0 426

Deponia në Strugë prej dje pasdite sërish në flakë. Struganët e revoltuar mbrëmë kanë lënë mbeturina para...
0 387

Policia e EULEX-it ka arrestuar sot Oliver Ivanoviçin, kandidat për kryetar të Mitrovicës së veriut. Mësohet se Ivanoviç është arrestuar si...
0 372

Fordham University me qendër në Nju Jork, pritet të dekorojë së shpejti kryepeshkopin e Kishës Ortodokse Shqiptare, Anastas Janullatos. Lajmi...
0 366

Mosnënshkrimi i deklaratës së betimit sipas ligjeve të Republikës së Kosovës nga Krstimir Pantiq, i cili është zgjedhur kryetar...
0 319

Mosnënshkrimi i deklaratës së betimit sipas ligjeve të Republikës së Kosovës nga Krstimir Pantiq, i cili është zgjedhur kryetar...
0 335

Ivica Daçiq, njoftohet se ka mbërri në Mitrovicë.Siç raportojnë mediet serbe., ai këtu u prit me duartrokitje nga...
0 328

Kandidati i PDK-së për kryetar të komunës së Lipjanit, Shukri Buja, ka thënë se ka pritur të fitojë pa...
0 287

Rasti Kezharovski, ishte shkak që Lidhja Demokratike të ngrejë iniciativë për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për mbrojtjen e dëshmitarëve. Sipas...
0 293

Persona të maskuar kanë sulmuar fizikisht kandidatin e Iniciativës Qytetare Serbe për kryetar të veriut të Mitrovicës, Kërstimir Pantiq. Mediat serbe...