0 434

Shumica parlamentare ka  hedhur poshtë propozim ndryshimet e VMRO-DPMNE-së në Ligjin për prokurorë publik. VMRO-DPMNE ka propozuar që me...
0 499

Në një tryezë ishin ulur Radmilla Shekerinska, Hari Lokvenec , Ilija Dimovski, Nikolla Todorov, Spiro Ristovski, Abdilaqim Ademi dhe...
0 444

Pesëmbëdhjetë deputet janë të rregullt në sallën e fitnesit në Parlament, shkruan Veçer e cila po ashtu publikoi...
0 561

Nëse deputetët e opozitës të udhëhequr nga LSDM-ja nuk kthehen në Parlament, në nëntor do të shpallen zgjedhje të...
0 392

Ilija Dimovski nuk do të jetë më drejtor i Qendrës së Komunikimeve pranë VMRO-DPMNE-së. Dimovski që në këtë detyrë...
0 269

VMRO-DPMNE ka hedhur poshtë të gjitha spekulimet se kjo parti po zhvillon negociata paralele edhe me partinë...
0 408

Ish deputetit Izet Zeqiri ka regauar në rrjetin e tij në Facook, kundër deputetit të VMRO-së, Ilija Dimovski ku...
0 473

Partitë vazhdojnë të taktizojnë rreth kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Ende nuk ka asnjë marrëveshje mes partive qeveritare VMRO DPMNE dhe BDI...
0 181

Procesi i Lustrimit ka përplasur parlamentarët rreth politizimit të tij. Debatet ndodhën gjatë emërimit të përbërjes së re të komisionit për...
0 311

Rilindja Demokratike Kombëtare, vlerëson se procesi i lustrimit në Maqedoni nuk mund të ketë kuptim, nëse nuk miratohet një...