0 1187

Lëvizja BESA konsideron se “plani reformues 3-6-9” i prezantuar sot nga kryeministri, Zoran Zaev dhe zëvendës kryeministri,...
0 486

Qeveria e Republikës së Maqedonisë e cila gjendet në juglindje të Evropës duket se është e gatshme...
0 453

Gjithëçka do të bëjë kjo qeveri në gjashtë muajt e parë do të jenë akuzat ndaj...
0 667

Maqedonia është përfshirë nga një kaos politik pasi në vend të numërimit të investimeve nëpër vendbanime të ndryshme, ajo merret me numërimin e të...
0 661

Ndryshimet në ligjin për Arsimin e Lartë, që kaloi të shtunën në qeveri, parashikon dënime dhe gjoba të ashpra; Rektorët dhe Dekanët që iu...
0 722

Qeveria e Maqedonisë ka miratuar projektligjin për stemën e re shtetërore....
0 603

"Dëshiroj të kërkoj nga Ju, si mik i të dy shteteve, çështja për zhbllokim të gjendjes së status-quo-së në...
0 740

Ishte shumë e natyrshme paraqitja e një subjekti të ri politik i cili do t’i artikulojë nevojat politike të...
0 634

Deputeti në Parlamentin evropian dhe ish-raportues për Maqedoninë, Riçard Hovit sot në BE-Info Qendrën në Shkup do të mbajë...
0 611

Fëmijët tanë ishin viktima të interesave politike! Sot janë mbushur më shumë se dy vite e gjysëm nga vrasja e...