0 982

Edhe pse ka vetëm një anëtarë, Lëvizja Besa do të jetë lojtari kyç në Komisionin parlamentar për...
0 504

Koordinatori i grupit parlamentar të partisë në pushtet VMRO-DPMNE, Ilia Dimovski, në deklaratën dhënë disa mediave vendase ka thënë...
0 459

Investime të jashtme nuk mund të ketë pa institucione të qëndrueshme dhe stabilitet politik dhe të sigurisë. Betejat politike...
0 474

Kryesia Qendrore e LSDM-së njëzëri ka vendosur për të mos i pranuar mandatet e deputetëve të fituar në zgjedhjet...
0 539

PDSH-ja do të përkrahë çfarëdo iniciative për zgjedhje të parakohshme parlamentare që do të mbërrijë në Kuvend, por për arsye të...
0 440

Partitë vazhdojnë të taktizojnë rreth kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Ende nuk ka asnjë marrëveshje mes partive qeveritare VMRO DPMNE dhe BDI...
0 438

72 mijë copë mall i konfiskuar nga Doganat e Maqedonisë do ti ndahet familjeve të varfra dhe sociale. Bëhet fjalë veshmbathje,...
0 445

Gjuha shqipe nuk ka gjetur vend në tabelat e reja orientuese që janë vendosur në kuadër të projektit për...
0 443

Firmat eksportuese që dëshirojnë kthimin e TVSH-së, do duhet vetëm të bëjnë kërkesë pranë Drejtorisë së të Ardhurave Publike,...