0 265

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 272

Në aksin rrugor P1202 Mavrovë-Dibër te ura e Mullisit deri te fshati Kosovrasti i Poshtëm, për shkak...
0 323

Dje më 30.09.2016 në ora 14,30 në Stacionin Policor në Gostivar H.M (22) ka denoncuar para policisë se personi I.M (32) me të cilin...
0 396

Në Maqedoni janë regjistruar 274 pesona të sëmurë me SIDA, nga të cilët 80 kanë vdekur. OJQ-të vazhdojnë të zbatojnë masa parandaluese për luftë...
0 539

Për shembull "me 0,7 muaj burg gjykatësit dënojnë në Gostivarë kurse 2,2 muaj burg dënohen kryesit e veprave të...
0 1228

Numri i të arrestuarve në Maqedoninë Perëndimore shkon në 15 persona, njofton Ministria e Punëve të Brendshme. Numri më...
0 546

Në degët e BDI-së në Kumanovë dhe Saraj nuk do të mbahen kuvende zgjedhore për kryetar të ri të...
0 527

Rilindja Demokratike Kombëtare do të mbajë Kuvendin Qëndror të partisë më datë 14.12.2014 dita e diel. Këtë vendim e...
0 432

Nese ne shqiptaret e Maqedonise kemi festuar sinqerisht 28 Nentorin, e jo sa per sy e faqe, me 29...
0 404

Në kuadër të Lëvizjes për reforma brenda PDSH-së, sonte u krijuar Këshilli i nëndegës së Llakavicës së Gostivar. Kryetari i...