0 1687

Pakënaqësitë që patën me labelin, i cili i bëri të famshëm vëllezërit Mozzik dhe Getinjo, bënë që kjo dyshe të largohet dhe kështu të...
0 947

Vrasësi i Almir Aliut djaloshit katër vjeçar nga Kumanova, Boban Iliq dje u lirua nga Gjykata duke u rikualifikuar lënda e tij nga një...
0 403

35 vjet burg. Ky është dënimi që Gjykata e Tiranës ka vendosur për Kostandin Xhuvanin, autori i masakrës me katër viktima në lokalin...
0 449

Gjykata themelore Shkupi 1, sot për herë të dytë solli vendimin për rastin ‘Rover’, ku të pandehurit akuzohen për...
0 1077

Sipas informacioneve me të cilat disponon BIRN, avokati i autorizuar i Ramkovskit dhe vajza e tij Emel, ka parashtruar...
0 484

Emisioni investigativ “Ça Thu”, në materialin e radhës ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve dhe jo vetëm, pasi problematika që...
0 583

Dokumentacioni i nevojshëm për ndërtimin e kësaj qendre tashmë është gati, kurse është përgatitur edhe plani detal urbanistik nga...
0 503

Gjykata e Lartë ka liruar nga paraburgimi ish -Inspektoren e Përgjithshme të Bankës së Shqipërisë, Elivar Golemin. Shkalla më...
0 485

Gjykata e Prishtinës i ka caktuar kirurgut maqedonas masën e arrestit me burg. Siç raportojnë sot mediet kosovare, Borçe Petrovski...
0 423

Aktvendimi që shkroi Gjykata Themelore Shkup 1 për 100 ditë të tëra për rastin “Monstra”, sipas avokatëve mbrojtës të...