0 425

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, deklaroi të mërkurën se ka vendosur të mos e dekretojë miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Sipas presidentit, ligji...
0 480

 Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov dhe ministri turk i Punëve të Jashtme Mevlut Çavushoglu në...
0 314

Është i hapur konkursi për trajnimin e tetë me radhë ndërkombëtar për liderë të rinj që nën...
0 441

Mbi pesë milionë fidane do të mbillen në sipërfaqe prej 1.107 hektarë nëpër territorin e mbarë Maqedonisë në suaza...
0 418

Maqedonia ishte vendi i vetëm i paraqitur nga rajoni në seancën e hapur të Këshillit të Sigurimit të Kombeve...
0 407

Presidenti Gjorge Ivanov po bllokon procedurat e emërimit të ambasadorëve shqiptarë, kuadro të BDI-së, ai në këtë mënyrë i...
0 398

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov nesër, vonë në mbrëmje sipas kohës së Maqedonisë, do të ketë fjalim para Asamblesë...
0 454

Kryesia e Partisë Demokratike Shqiptare në mbledhjen e thirrur për sotme në Gostivar do të diskutojë përfshirjen eventuale në...
0 320

Ka reaguar Arben Cejku, ish ambasadori i Shipërisë rreth ngjarjeve të fundit në Shkup. Ai për Almakos thotë: "Tensionet me...
0 363

LSDM-ja njoftoi se nuk e pranon Gjorge Ivanovin për president të Republikës së Maqedonisë. Në kumtesën e sotme nga LSDM-ja...