0 425

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, deklaroi të mërkurën se ka vendosur të mos e dekretojë miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Sipas presidentit, ligji...
0 479

 Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov dhe ministri turk i Punëve të Jashtme Mevlut Çavushoglu në...
0 314

Është i hapur konkursi për trajnimin e tetë me radhë ndërkombëtar për liderë të rinj që nën...
0 245

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov sot do të marrë pjesë në takimin e liderëve nga...
0 402

Kriza e refugjatëve dhe migrantëve, marrëdhëniet bilaterale dhe bashkëpunimi, si dhe integrimet e evropiane dhe euroatlantike të...
0 145

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov do ti pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të sapoemëruar të...
0 517

"Dëshiroj të kërkoj nga Ju, si mik i të dy shteteve, çështja për zhbllokim të gjendjes së status-quo-së në...
0 388

Fotografia e vrasësit të trefishtë nga Kavadari, Toni Stanoev, i cili tanimë është në duart e policisë, në prani...
0 309

BDI duhet ti përgjigjet opinionit pse 5 muaj nuk ka treguar interes për të deleguar përfaqësues të vetin...