0 1955

Arteriet janë përgjegjësit kryesorë të qarkullimit të gjakut, pasi transportojnë oksigjen dhe lëndë ushqyese në të gjitha pjesët e trupit tonë. Për këtë arsye...
0 322

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur afër një kishe të krishterë në qytetin Peshavar në Pakistan duke vrarë së paku...