0 267

Një person nga Ohri është gjetur i mbytur në afërsi të plazhit “Saraishte”, që ndodhet në pjesën e...
0 694

PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT NË PIKPYETJE? LIGJI PËR NËNPUNËS ADMINISTRATIV ËSHTË MIRATUAR “NATËN VONË” DHE MINISTRAT SHQIPARË KAN QENË...
0 1273

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 493

BMW e ka prezantuar versionin special të blinduar të modelit X5 i ndërtuar në atë mënyrë që mund t’i...
0 421

Modeli i telefonit të Sharp tashmë është parë në Azi, por tani po shkon në të gjithë globin, duke...
0 1795

Amarda Toska dhe Drini Zeqo, do të drejtojnë së bashku edicionin e pestë të spektaklit të kërcimit “Dancing with...
0 525

Shoqata humanitare "Feniks", me seli ne Ferizaj, në prag të tetëvjetorit të themelimit, i bëri me kulm mbi krye...
0 533

Më poshtë ju sjlellim reagimin e plotë të Bekim Fazliut lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të...
0 130

"Që nga viti 2001, maqedonasit kishin katër Kryeministra dhe tre Kryetar Shteti, ndërsa Shqiptarët mbesin ende në dy telat...
0 366

Ai njihet jo vetëm si këngëtar mjaft i pëlqyer edhe humanist i madh, por së fundi edhe si student...