0 376

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Aleanca për Shqiptarët kanë arritur marrëveshje për ndarjen e posteve të...
0 507

Ka vdekur edhe shqiptar nga Kosova në luftën në Siri. Bëhet fjalë të riun nga Prishtina, Burim Demolli. Lajmin e...
0 1346

Pas suksesit të treguar me hitin e saj “E dehun jam” këngëtarja e re, e tepër...
0 378

Ka vazhduar edhe sot procesi gjyqësor kundër 8 të akuzuarve për dëmtimin e godinës së gjykatës së Shkupit gjatë...
0 560

“Partner ne Krim. Dashuri pa kushte. Te dua vrases serik i zemres sime. Nje dhe i vetmi”, shkruan Tuna...
0 471

Kur babai Justin Price nga Kentucky u rikthye në shtëpi nga puna, vajza e tij e vogël Malli po...
0 455

Deputeti i romëve, Amdi Bajram është revoltuar me zgjedhjen e Ejup Rustemit nga BDI-ja si kryetar i Komitetit për...
0 471

Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari sot u takua me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë Petrit Bushati. Jashari informoi ambasadorin...
0 527

Shëndetësia falas do të arrihet përmes reformave dhe jo me shkop magjik. Kreu i qeverisë shqiptare në analizën e 300...
0 441

Foto, e cila nuk e vërteton nëse vërtetë ushtari po vidhte unazën e arit, dhe e cila është shpërndarë...