0 1525

Fushata për lirimin e hapësirave të publike po vazhdon të zbatohet me sukses dhe ka regjistruar tashmë efektet e para pozitive, për të kthyer...
0 302

Sot në mesnatë përfundon fushata dhjetëditëshe për zgjedhjet e parakohshme të 8 qershorit. Në garë janë 31...
0 403

Tanimë ka dalë plotësisht nga kontrolli situata me abuzimin e kryeministrit në largim, Hashim Thaçi, i cili mban...
0 454

Ish-kryeministri Sali Ber isha është i qartë se opozita nuk do të ndalet deri në largimin e Edi Ramës....
0 308

Më 15 maj 2014, Shoqata Edukative “Vllaznia” solemnisht hapi fushatën nën moton “Shpëto ëndrrat, lehtëso jetën!”. Fushata në...
0 385

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi vazhdon ta ‘shkelë’ gati çdo pëllëmbë të vendit. Nga Brezovica e deri në Mitrovicë,...
0 407

Rean Saiti BDI ka vazhduar në Tetovë fushatën me moton 'Jo presidentit të njëanshëm' . Lideri i kësaj partie Ali...
0 354

Dikur ajo ishte Miss Universe. Por tani Stefania Fernandez ka vendosur që të pozojë në këtë mënyrë, e mbuluar...
0 372

Të pakënaqur që nuk u pranua propozimi i BDI-së për një “kandidat konsensual”, për të cilin flitej se duhet...
0 344

Të hënën, 24 mars do të fillojë fushata...