0 327

Meqë Kontominas ka blerë aksione në Telekomin e Maqedonisë dhe në aferën Telekom është përfshirë edhe një funksionar i...
0 201

Një parrullë ku kërkohej nga UEFA që ta pranojë Kosovën në gjirin e saj, i ka çmendur serbët. Madje,...
0 215

Pas debateve të shumta dhe apelit të kryeministrit britanik David Cameron, “Facebook” hoqi një video që tregonte pamjet makabre,...
0 184

Derisa çdokush mund të jetë duke u mahnitur me paraqitjen, ata mund të mos e vërejnë që iPad Mini...
0 224

Banorët e fshatrave Marinaj të Plavës në Mal të Zi, e kanë bllokuar sot në mëngjes rrugën që çon...
0 252

Këshilli qendrorë i Demokracisë së Re, pas përfundimit të zgjedhjeve lokale, mbrëmë ka realizuar një mbledhje të jashtëzakonshme ku...
0 188

Ish-ambasadori grek në Maqedoni, Aleksandros Maljas i ka dhënë një intervistë "Utrinski Vesnik". Ai në këtë intervistë ndër të...
0 236

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga sot do të zhvillojë në Berlin në pallatin presidencial “Schloss Bellevue” një takim me...
0 200

Sipas të dhënave të publikuara në librin "Que vaut Paris?" (Sa kushton Parisi ?), qyteti i dritës kap vlerën...
0 190

Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi morri pjesë në Konferencën e dytë mbi bashkëpunimin e decentralizuar , Francë- Ballkan e...