0 1716

Deklarata e zëvendëskryeministrit të vendit, Hashim Thaçi për krijimin sa më të shpejt të Forcave të Armatosura të Kosovës ka bërë që mediat serbe...
0 1753

Në një dhomë anonime hoteli në qendër të Shangait, Ma Li u bën kurs disa grupeve të vogla të grave kineze, rreth një teme...
0 1111

"Ndaj llojit të këtillë të argumenteve dhe shumë njerëzve-vendosës në vendet anëtare të NATO-s dhe të BE-së nuk mund...
0 1083

Paneli i gjykatësve në rastin e Shefqet Krasniqit, ka marr vendin që seanca gjyqësore e paraparë të mbahet sot,...
0 981

Nevzat Halili me disa bashkëpunëtorë të tij kanë shpallur sot Republikën e Iliridës. Qytetarët e mbledhur në Sheshin Skënderbeu...
0 1253

Pas pak çastesh pritet shpallja zyrtare e Republikës së Iliridës në sheshin Skenderbe të Shkupit, nga Nevzat Halili dhe...
0 1021

Parlamenti i Shqipërisë shkarkoi sot nga detyra Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullanin, pas skandalit të vjedhjes së...
0 1111

“Betohem se do ta shfrytëzoj përvojën time diplomatike ti ndihmojë Maqedonisë të gjejë vendim të përbashkët me Greqinë në...
0 1004

Përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare, vlerësojnë se akti i paralajmëruar për shpalljen e Iliridës është i shpejtuar dhe nuk është...
0 1150

Kryeministri Rama tha se ka kërkuar nga Samiti i Uellsit që të nisë një marrëdhënie e re për vendet...