0 1030

Imami i xhamisë së Shipolit në qytetin e Mitrovicës, Fatmir Latifi, duke e komentuar thirrjen për një protestë eventuale...
0 821

Familjet të cilët janë shfrytëzues të mjeteve financiare në Gostivar u pajisen me veshmbathje të reja të cilat janë...
0 755

“Sot ne shpallim Republikën e Iliridës ndërsa Maqedonia duhet të rregullohet si shtet i Unionit Iliridë-Maqedoni. Nuk jemi...
0 865

G​rupi i xhihadistëve të ISIS ka një strukturë të veçantë të organizimit. Mënyra se si ata financohen dhe për...
0 1309

Pas pak çastesh pritet shpallja zyrtare e Republikës së Iliridës në sheshin Skenderbe të Shkupit, nga Nevzat Halili dhe...
0 1076

Parlamenti i Shqipërisë shkarkoi sot nga detyra Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullanin, pas skandalit të vjedhjes së...
0 1160

“Betohem se do ta shfrytëzoj përvojën time diplomatike ti ndihmojë Maqedonisë të gjejë vendim të përbashkët me Greqinë në...
0 1198

Kryeministri Rama tha se ka kërkuar nga Samiti i Uellsit që të nisë një marrëdhënie e re për vendet...
0 708

Gjatë këtij dimri priten reduktime të mëdha. Kjo për shkak të incidentit të qershorit në Termocentral dhe humbjeve të...
0 793

Një kopje e dixhitalizuar e “Mesharit” të Gjon Buzukut pritet të jetë pjesë e pasurisë së Bibliotekës Kombëtare. Ky...