0 687

Sot rreth orës 10 të mëngjesit deputeti i BDI-së, Artan Grubi aksidentohet me një veturë tjetër, ku...
0 1236

Propaganda është manipulim i qëllimshëm i emocioneve dhe mendimeve të njerëzve për të bindur ata të besojnë ose të...
0 1440

Këto dit syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin REPORTER i cili "dhunshëm" me SPONSORED...
0 1139

Më duhet që në fillim të jem paksa më i hapur dhe i sinqertë dhe të pranoj se para...
0 1340

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 1322

Rreth koalicionit PDK-LDK kam folur disa herë,kam shkruar,kam postuar në facebook por edhe opinione në portale, madje nga ky...
0 1154

Sipas informacioneve me të cilat disponon BIRN, avokati i autorizuar i Ramkovskit dhe vajza e tij Emel, ka parashtruar...
0 1169

"Ndaj llojit të këtillë të argumenteve dhe shumë njerëzve-vendosës në vendet anëtare të NATO-s dhe të BE-së nuk mund...
0 1111

Pengjet e shpëtuara tregojnë se si e menaxhuan situatën e vështirë nën robërinë e organizatës ISID. Qytetarët turq të marrë...