0 2249

Milani ende nuk është rehatuar financiarisht që prej largimit të Silvio Berlusconit nga pronësia. Klubi italian ishte blerë nga një grup kinez që investoi shumë...
0 511

Dy gazetat me renome botrore, Guardian dhe Financial Times kanë dërguar mesazhe të njëjta për shqyrtimin...
0 365

There are lots of kinds of loan that you may select from the marketplace but which will work for you? There’s no...
0 537

Edhe shtypi i huaj i ka kushtuar vëmendje rekomandimit të dhënies së statusit kandidat Shqipërisë në këtë fund muaji....
0 503

Kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, ka thënë se perspektivat për zgjidhjen e kontestit të emrit të Maqedonisë midis Athinës...
0 296

Për kompaninë BlackBerry po diskutohet muajt e fundit që të shitet, ose të paktën një pjesë të veten ta...
0 375

Gazeta prestigjioze "Financial Times" ka publikuar një storje mbi Maqedoninë,duke vënë theksin kryesor tek projekti "Shkupi 2014". Në...