0 279

Përgjatë mbrëmjes së djeshme ka ndodhur një episod i frikshëm në ndeshjen midis Estorilit dhe Portos. Ngjarja ka ndodhur përgjatë pushimit të ndeshjes me...
0 288

Si çdo trajner i ri, edhe Christian Panucci do të marrë me vete te Shqipëria stafin e...
0 427

Historianët maqedonas shprehin qëndrime diametralisht të kundërta rreth stemës se re të Maqedonisë. Përderisa një pjesë e tyre mbron...
0 401

Bekim Buçi, Almakos Botuesi i Gazetës Lajm, Fejzi Hajdari vlerëson se hapësirës politike shqiptare në Maqedoni, pas debaklit...
0 448

“Ju jap çfarë të doni, vetëm më lini të shkoj, sepse më fiket jeta". Kjo ka qenë fjalia e...
0 316

Nuk bëhet fjalë për hakmarrje për shkak të tradhtisë, por ka të bëj rreth hakmarrje për shkak të talljes...
0 404

Përdorimi i sëmundjeve si metaforë për të shënuar kriza të shoqërisë, ekonomisë pra politikës, ka një histori të gjatë,...
0 378

Nëse rastësisht mendoni ta vizitoni shtetin e Floridës, në SHBA, mos provoni ta lidhni elefantin për orën e parkimit...
0 496

Pirja e rakisë në orarin e punës, zyrtarit të Komunës së Prishtinës, F.H, mund t’i kushtojë me përjashtim nga...

Zaho, ky emër i rrallë dhe i padëgjuar më parë ishte dje më i lakuari në...