0 1121

Propaganda është manipulim i qëllimshëm i emocioneve dhe mendimeve të njerëzve për të bindur ata të besojnë ose të...
0 1285

Këto dit syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin REPORTER i cili "dhunshëm" me SPONSORED...
0 1231

Lidhja Demokratike e Kosovës prin me vota që deputetet femrat deputete kanë marrë në zgjedhjet e fundit...
0 497

Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës në...