0 991

Në botën e sportit, atletët pasi fitojnë shumë para, disa prej tyre i përdorin ato në ndihmën e të varfërve. Kështu, boksieri i ‘ndeshjes së...
0 1326

Anëtarë i partisë ”E Majta”, Dimitar Apasiev ka drejtuar kritika ndaj Qeverisë së Zaevit, në lidhje me...
0 1173

Ejup Alimi, deputeti i BDI-së, njëherësh koordinator i grupit parlamentar të partisë së Ahmetit, ka komentuar...
0 1108

Një rrëfim i pazakontë vjen sot në emisionin ‘Me zemër të hapur’, në ‘News24’, ku në qendër...
0 1526

Facebook kohët e fundit ka marrë shumë ndikim në shpërndarjen dhe kontrollin e lajmeve. Facebook ka shfaqur një dizajn të ri për sektorin e...
0 1655

Së pari e kamë parë në autostradë, disa persona po vraponin pas tij. Ndalova për të blerë karburant, ndërsa derisa isha duke paguar llogarinë...
0 1798

Në një dhomë anonime hoteli në qendër të Shangait, Ma Li u bën kurs disa grupeve të vogla të grave kineze, rreth një teme...
0 1718

Skandal i madh i korrupsionit në Izrael po e tronditë partinë Shtëpia jonë Izraeli, vetëm 90 dië para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të caktuara...
0 1628

Kryeministria ka organizuar me rastin e festave të fundit pritjen e përvitshme me gazetarët. Pas nëntë vitesh të organizuar nga Berisha, Rama ka zgjedhur të...
0 1738

"Këshilli i komunës së Sarajit mbajti seancën e fundit për vitin 2014, ku miratoi buxhetin për vitin 2015. Propozim-buxheti u mbështet nga...