0 668

Një shtabi i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) i cili gjendet në rrugën Resenska në Komunën e Çairit, është demoluar. Lexuesit e rregullt të Agjencisë...
0 606

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, nuk do të jetë i vetmuar në Bruksel përballë kryeministrit serb Aleksander Vuçiqit. Me rastin e rifillimit të dialogut...
0 602

Qendra për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Institucional (QMBI) realizoi debatin e hapur me temë: “Eksperimentimi në arsim, nevojë për cilësi...
0 633

Para vitit të ri kanë hyr në fuqi dënime të reja ligjore për trafikun që do të “goditet” më...
0 614

Me hedhjen e monedhave para godinës së Qeverisë, qytetarët protestuan kundër tatimit të honorarëve duke shprehur revoltën e tyre...
0 586

Miratimi i ligjeve pa debat publik apo me debate sipërfaqësore, ku si zgjidhje ofrohet vetëm se një model, i...
0 570

Presidenti i Republikës Bujar Nishani shpalli listën e konkuruesve, të cilët plotësojnë kushtet ligjore si kandidatë për anëtarë të...
0 703

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, ka thënë se Uashingtoni është duke shqyrtuar mundësinë për ta rikthyer Korenë...
0 2178

Sponsori gjeneral i Turnirit të madh në futboll të vogël BASHKIMI-2014, që po mbahet në Kumanovë, biznesmeni Bashkim Qazimi,...
0 403

Sipas informacioneve paraprake pretendohet se në kufirin siriano-izraelit në Kunejtra është rrëzuar një avion zbulues që i përket Izraelit Sipas...