0 303

Pas kthimit nga Brukseli, Presidenti i Kosovës, thotë se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë do të finalizohet...
0 408

Koreja Veriore plotësisht i refuzon sanksionet e OKB-së kundër qytetarëve dhe entiteteve të saj si dhe...
0 623

Komisioni i Apelit ka refuzuar ankesën e Shqipërisë për sfidën kundër Serbisë. Tashmë është zyrtare: Shqipëria e ka humbur 3:0...
0 532

Volkswagen zyrtarisht ka bërë me dije se është duke punuar në marshin me 10 shpejtësi. Ndërsa, pas këtij njoftimi, Auto...
0 446

LDK merr Kryeministrinë dhe gjitha ministritë ekonomike. PDK, ndërkaq, merr ministritë që kanë të bëjnë me sigurinë dhe drejtësinë....
0 555

Ka vdekur edhe shqiptar nga Kosova në luftën në Siri. Bëhet fjalë të riun nga Prishtina, Burim Demolli. Lajmin e...
0 543

Nënkryetari i LDK-së, Haki Rugova, ka thënë se s’ka asnjë fije dyshimi se LDK-së do t’i takojë udhëheqja e...
0 300

Në rrjetet sociale por edhe në media është publikuar foto kur Rama kalon në tapetin e kuq pas ekzekutimit...
0 449

Aeroplanët luftarak amerikan raportohet se kanë sulmuar një takim të liderëve të ISIS, ku është plagosur lideri i tyre. Abu...
0 629

15 vjet pas luftës në Kosovë, interesimi i të rinjve kosovarë për ta lëshuar vendin është i madh. Mënyrat...