0 1000

Kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borissov, sot ka paralajmëruar Bashkimin Evropian mbi nevojën për t’i ofruar perspektivë të pranimit shteteve të Ballkanit Perëndimor pasi kësisoj,...
0 466

Në qytetin gjerman Hamburg sot gjatë masave të përforcuara të sigurisë fillon samiti dyditor i Grupit të...
0 1145

Parlamenti Evropian sot me 477 vota “pro” miratoi rezolutë me të cilën kërkohet ngrirja e negociatave për...
0 385

BE-ja dhe Ankaraja në këtë moment aspak nuk e shqyrtojnë mundësinë për kthimin e marrëdhënieve të ndërsjella...
0 542

Shoqata e Vetaranëve të Luftës të Ushtrisë Çlirimitare Kombëtare të Maqedonisë në një reagim dërguar mediave, kërkon...
0 399

Shefi i ekipit negociues të Komisionit Evropian Mishel Barnie e shënoi fillimin e negociatave për dalje të...
0 453

Pothuajse një vit pas referendumit në Britani të Madhe për dalje nga Bashkimi Evropian, sot Brukseli dhe...
0 391

Kompania ”Aktor S.A” ka reaguar në lidhje me njoftimet e djeshme për gjobë shumëmilionëshe të shqiptuar nga...
0 386

Anëtarësimi në BE është qëllim i përbashkët i Maqedonisë dhe Shqipërisë dhe vendet mundet të japin mbështetje...