0 228

Vetëm sa menduam se Arben Taravari do të jetë ministër i cili do ta shikojë ministrinë dhe...
0 376

Kryeministri në largim i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka cilësuar koalicionin ndërmjet Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike...
0 340

Në rrjetet sociale gjithnjë e më shumë po publikohen video dhe fotografi nga parapërgatitjet e ‘Ballistit’ për valimin e...