0 394

Kuqezinjtë fitojnë 2:0 Pobedën në ndeshjen e parë kontrolluese të kësaj faze përgatitore. Golat u shënuan nga Junior në fund të pjesës së parë...
0 1121

Propaganda është manipulim i qëllimshëm i emocioneve dhe mendimeve të njerëzve për të bindur ata të besojnë ose të...
0 707

Peshku, në këtë rast, është emri i këtij shteti, epilogu i të cilit, edhe pse kaluan njëzet e ca...
0 507

Kuvendi kohë më parë i verifikoi mandatin edhe Mirsada Emini Hasanit, e cila kishte garuar nën siglën e RDK-së....

Këtë vajzën në foto sigurisht që nuk e njohin të gjithë, por djaloshin e njohin të...
0 649

Nëse unë e kritikoj një mohues të kombit, unë po e rëndojkna papunësinë? Ku ka llogjikë,kjo akuzë? Nese unë...
0 712

Kur lexon një libër para teje hapet një dritare e një bote të re , të paparë, e cila...
0 450

Zyrtarët e Turqisë e kanë kritikuar Organizatën e Konferencës Islamike dhe sekretarin e saj gjeneral, përndryshe turk, pse nuk...
0 433

Izraeli mban lidhje të ngushta me ushtrinë egjiptiane, përderisa zgjasin trazirat në Egjipt dhe është i brengosur shkaku i...