0 537

“Ti nuk Ekziston” është kënga për të cilën e kemi fjalën, ku këngë me të cilën këngëtarja shumë e...
0 323

Gjakova - Fusha e Jakut: dhe i errët i zbutur nga tre lumenj, e nga prurje djersësh e lotësh...
0 309

Ndërtimi i shtetit, shteti ligjor, etika, zgjedhjet, votimi, të drejtat e njeriut kanë qenë në vëmendje të mendimtareve të...
0 339

Partia Demokratike ka akuzuar kryeministrin Rama se gënjen kur thotë se nuk ka asnjë projekt për devijimin e Radikës...
0 412

-Nëse lumi Radika do të ndryshojë rrjedhën kjo do të ishte vdekje për Dibrën e Madhe. Kështu u konstatua...
0 475

Fizikani i famshëm anglez Stephen Hawking insiston në konstatimet e tij se Zoti nuk ekziston dhe se pyetjet se...
0 288

Ekziston dyshimi se disa shtetas grekë me qëllim janë infektuar me virusin HIV që të marrin asistencë sociale, për...
0 348

Pas rasteve të publikuara në AlsatM lidhur me ndërprerjen e punimeve dhe pengesat që paraqiten në ndërtimin apo rikonstruimin e objekteve...
0 331

Realist dhe të drejtë e ka konsideruar Shpëtim Idrizi qëndrimin e Ministrisë sonë të Jashtme për vendosjen në tryezë...
0 276

Edhe pse vizita e ministrit të Jashtëm grek, Evangjelos Venizelos vjen në Tiranë për të zgjidhur problemet mes dy vendeve, në...