0 1510

Almakos ka siguaruar një fotografi ku shihet Olsi Rrama, vëllau i kryeministrit shqiptar Edi Rama, duke qëndruar së bashku...
0 536

Javë më parë u raportua se Lavdrim Muhaxheri ishte vrarë gjatë luftimeve në Siri, ndërkaq mediet shqiptare për këtë...
0 1009

Pengjet e shpëtuara tregojnë se si e menaxhuan situatën e vështirë nën robërinë e organizatës ISID. Qytetarët turq të marrë...
0 922

Imami i xhamisë së Shipolit në qytetin e Mitrovicës, Fatmir Latifi, duke e komentuar thirrjen për një protestë eventuale...
0 1023

Paneli i gjykatësve në rastin e Shefqet Krasniqit, ka marr vendin që seanca gjyqësore e paraparë të mbahet sot,...
0 716

Familjet të cilët janë shfrytëzues të mjeteve financiare në Gostivar u pajisen me veshmbathje të reja të cilat janë...
0 513

Këngëtarja e famshme Elvana Gjata , gjate sezonit të suksesshëm te veres, me shume koncerte, ka publikuar ...
0 469

Çdo femër ka ëndërr që trupi i saj të jetë gjithmonë në formë. Por kjo gjë duket se nuk...
0 652

Pyetjes se cilat vende rrezikohen nga katastrofat natyrore të 2014-ës, u kanë dhënë përgjigje ekspertët në Raportin Botëror të...
0 769

G​rupi i xhihadistëve të ISIS ka një strukturë të veçantë të organizimit. Mënyra se si ata financohen dhe për...